Tuulilasin huolto ja korjaus

10.06.2015 | Autohuolto Järvinen | Aihe: Vinkit

Hyvä ja turvallinen tuulilasi on puhdas, naarmuton ja siitä näkee hyvin läpi. Talvella tuulilasi pitää olla jäätön ja huurteeton. Autolämmittimillä auton tuulilasi on helppo pitää kirkkaana myös kylmänä vuodenaikana.

Joskus tuulilasi rikkoontuu, kun kivi tai muu vieras esine iskeytyy lasiin. Silloin kannattaa pikaisesti suojata särö vaikka ihan tavallisella teipillä. Se estää likaa ja kosteutta pääsemästä halkeamaan. Korjauksen lopputulos on myös kirkkaampi – joskus jopa lähes huomaamaton.

Muista myös, että kiveniskuilta suojautuu parhaiten pitämällä riittävää turvaväliä ajettaessa.

Vaihdot ja korjaukset joustavasti

Autohuolto Järviseltä saat tuulilasien vaihdot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja malleihin – myös vakuutusyhtiötyöt.

Korjaukset ja kiveniskun paikkaukset hoidetaan mahdollisuuksia mukaan pikahuollossa. Tuulilasin vaihto vaatii ajanvarauksen. Normaalitilanteessa vaihto onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla. Varatessasi aikaa tuulilasinvaihtoon, muista antaa rekisterinumerosi. Sen perusteella löytyy oikea vaihtolasi helposti ja nopeasti.

Vaihdetun tuulilasin liimaus kuivuu päivässä. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa odottaa kuitenkin vielä seuraavaan päivään.


Aihe: Vinkit

Lists by Topic