top of page

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Autohuolto Järvisen huoltokorjaamossa pystytään tekemään määräaikaishuollot kaikille merkeille.

ILMASTOINTIHUOLTO

Mikäli autosi on muuttunut pyörillä liikkuvaksi saunaksi olisi syytä tarkastaa ilmastointisi huoltotarve. Normaali ilmastointihuolto tulisi suorittaa aina 2 vuoden välein. Lisäksi samassa yhteydessä olisi järkevää suorittaa ilmastointijärjestelmän desinfiointi sekä raitisilmasuodattimen uusinta. Kaikki ilmastointiin liittyvät ongelmat ja perushuoltotyöt onnistuvat meiltä. Työn suorittaa aina alansa ammattilainen.

DIESELKORJAUKSET

Autohuolto Järvisellä on pitkä kokemus dieselautojen parissa. Lue lisää >

ÖLJYNVAIHTO

Tuo autosi moottoriöljyn vaihtoon. Lue lisää öljynvaihdosta >

SÄHKÖTYÖT

Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat myös hankalat sähkötyöt sekä vianhaut.

TUULILASITYÖT

Osuiko nasta tai kivi? Ei hätää. Paikkaamme tuulilasisi aina mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman nopeasti ja edulliseen hintaan. Myös tuulilasin vaihdot onnistuvat.

DIAGNOSTIIKKAPALVELUT

Vikadiagnoosipalvelumme mahdollistaa kaikenlaisen vikadiagnostiikan suorittamisen aina sähkötöistä hankaliin käyntiongelmiin asti. Käytössämme on useita eri valmistajien diagnostiikkatestereitä sekä koulutettuja ammattilaisia.

JARRUHUOLLOT

Suoritamme kaikki jarrujen korjaus- ja kunnostustyöt. Myös jarruputkien teko.

KATSASTUSTARKASTUKSET

Katsastustarkastus on helppo ja järkevä suorittaa ennen katsastusta esim. määräaikaishuollon yhteydessä. Tällöin voi turvallisin mielin käyttää auton katsastuksessa vaikka suoraan huollosta. Myös me voimme käyttää autosi katsastuksessa, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi ja stressata turhaan.

RENGASPALVELUT

Kaikki rengaspalvelut yhden ja saman katon alla.

AUTOMAATTIVAIHTEISTOTYÖT

Automaattivaihteiston öljynvaihto sekä vaihteiston pesu.

HUOLLON SIJAISAUTO

Kätevä sijaisauto käyttöösi huollon ajaksi vain 39€/vrk (sis. 100km ajoa polttoaineineen).

MUUT TYÖT

Palvelumme kattavat kaikki mahdolliset korjaustyöt moottoriremonteista normaaleihin huoltotöihin.

JAKOHIHNANVAIHTO

Suoritamme kaikkien autojen jakopäänremontit ammattitaidolla ja tarvittavia erikoistyökaluja käyttäen.

PAKOKAASUTESTI

Nykyaikaisilla laitteistoillamme onnistuu päästömittaukset niin bensa- kuin dieselautoihin. Mikäli päästömittauksessa ilmenee ongelmia, voimme varata korjaamon puolelta aikaa jatkotutkimuksiin. Päästöihin vaikuttavat polttoainejärjestelmän puhdistusaineet saat kätevästi suoraan myymälästämme.

NELIPYÖRÄSUUNTAUS

Nelipyöräsuuntaus on helppo ja hyvä tapa varmistaa, että autosi alustassa on kulkukulmat kunnossa. Suosittelemme nelipyöräsuuntausta aina suoritettavaksi alustanosien vaihdon yhteydessä tai muuten vain muutaman vuoden välein. Meiltä saat myös nelipyöräsuuntauspöytäkirjan ajoneuvon uudelleenrekisteröintiä varten.

ISKUNVAIMENNINTESTI

Olisiko syytä tarkastaa autosi alusta ja iskunvaimennus? Iskunvaimennustesti onnistuu helposti testiradallamme, josta saat aina mukaasi iskunvaimennus- ja jarrutestiraportin. Iskunvaimennustesti suoritetaan meillä aina määräaikaishuoltojen yhteydessä ja katsastustarkastuksissa.

TUULILASITYÖT

Osuiko nasta tai kivi? Ei hätää. Paikkaamme tuulilasisi aina mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman nopeasti ja edulliseen hintaan. Myös tuulilasin vaihdot onnistuvat.

Meiltä saat kattavat huolto ja korjauspalvelut

Tutustu palveluihimme!

bottom of page