top of page
Varaa aika huoltoon

AUTOMAATTIVAIHTEISTON ÖLJYNVAIHTO

Vaihteiston pesulla lisää ikää

Automaattivaihteistolle lisää ikää
vaihteiston pesulla

Onko autossasi automaattivaihteisto? Vaihtuvatko vaihteet pehmeästi ja tasaisesti?

Säännöllinen automaattivaihteistojen öljynvaihto on tärkeää, sillä vanha ja likaantunut vaihteistoöljy voi aiheuttaa vaihteistolle vakavia ja auton omistajalle kalliita ongelmia.

Automaattivaihteistojen puhdistus öljynvaihdon yhteydessä on hyödyllinen monella tavalla. Se pidentää vaihteistojen elinikää, minimoi suorituskyvyn menetykset ja luo alhaisen melutason.

Autohuolto Järvisen palvelu automaattivaihteistojen öljynvaihdon yhteydessä sisältää automaattivaihteiston pesun ja huuhtelun, öljyn laadun tarkastuksen sekä vaihteistoöljyn vaihdon ja öljyn joukkoon tulevan jälkikäsittelyaineen.

Jos öljynvaihtoväli on liian pitkä, niin huuhtelu on aina syytä tehdä. Ilman huuhtelua öljytilaan jääneet karstat voivat lähteä liikkeelle ja rikkoa vaihteiston.

Autohuolto Järvisellä vaihteistoöljyn vaihto, puhdistus ja huolto tehdään juuri tätä varten suunnitellulla ATF Evolution -automaattilaitteella. ATF Evolution -robottilaitteen avulla vanha ja parhaat ominaisuutensa menettänyt automaattivaihteistoöljy vaihdetaan nopeasti ja siististi kokonaisuudessaan.

Huom! Perinteisellä työskentelytavalla vaihdettuna vanhasta öljystä voi jäädä jopa 40 % järjestelmään. ATF Evolution -robotilla koko öljytilavuus saadaan sataprosenttisesti vaihdettua ja öljytila puhtaaksi.

Autohuolto Järvisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus automaattivaihteista. Automaattivaihteistojen öljynvaihto voidaan tehdä myös dsg-vaihteistoille. Näitä vaihteistoja on muun muassa Audeissa ja Volkkareissa.

Tilaa vaihteistolle lisää kilometrejä!

Ota yhteyttä
bottom of page