top of page

Autohuolto Järvinen Oy kuuluu Osaset-, Autofit-,  Dieselfit- ja First Stop -ketjuihin

Osaset

OSASET on Suomen vanhin autovaraosa- ja tarvikekaupan ketju. Ketju on perustettu v. 1979. Toiminta perustuu suomalaiseen yrittämiseen ja osaamiseen. Ketjun palveluiden tuottamisesta sekä markkinoinnista vastaa Atoy Automotive Finland Oy:n ketjuliiketoimintayksikkö.

Osaset-liikkeet liputtavat laadun puolesta. Liikeidean toimintaperiaatteisiin kuuluu osaava asiakaspalvelu ja korkealaatuiset tuotteet. Osaset-ketju tekee yhteistyötä keskeisten merkkitavaravalmistajien kanssa.

Varaosavalikoimat ovat laajat kattaen lähes kaikki automerkit henkilö- ja pakettiautosektorilla. Huomattava osa tuotteista tulee samoista tehtaista kuin autovalmistajien käyttämät ensiasennusosat. Ne myydään vain tehtaiden omilla nimikkeillä. Suorat kanavat ja suuret volyymit tuovat hintaedun, joista asiakkaat hyötyvät.

Autofit

Atoy on tuonut Suomeen eurooppalaisen AUTOFIT-huoltokorjaamoketjun. Parikymmentä ensimmäistä Autofit-korjaamoa saivat Autofit-ulkoasun jo alkukesästä 2004.

Autofit-huoltokorjaamoketjun taustaorganisaationa toimii Temot International, joka muodostuu 44 johtavasta varaosatukkurista 47 maassa ja 4 eri maanosassa ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 7 miljardia euroa. Atoy on ollut Temot Internationalin osakas vuodesta 1996. Temot Internationalin kautta Autofit-korjaamoilla on myös alan johtavien varaosavalmistajien tuki.

Autofit on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketjuun kuuluu yhteensä jo yli 2000 korjaamoa .

Sujuva palveluketju ja laadukkaat tuotteet

Autofit-huoltokorjaamot tarjoavat asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamoiden tavaratoimitukset hoituvat Atoyn varastosta Osaset-tukkumyyjäverkoston kautta.

Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. Atoyn ja Osaset-tukkumyyjien valikoimista löytyvät myös laadukkaat akut, öljyt, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet.

Autofit-korjaamot kykenevät huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.

Dieselfit

DIESELFIT on erikoiskorjaamo dieselautoille. Dieselfitistä saat maailman kolmen merkittävimmän dieselmerkin - Delphi, Denso ja Bosch - korjaukset ja varaosat luotettavasti ja edullisesti. Dieselfit-korjaamolla vianhaku ja mahdolliset korjaukset ajoneuvollesi tehdään ajanmukaisin laittein ja korkealla ammattitaidolla.

Dieselfit on kaupallinen sopimus dieselruiskutuslaitteiden kunnostamiseen erikoistuneille korjaamoille. Denso, Delphi ja Bosch asettavat tekniset vaatimukset näille korjaamoille. Dieselfit-yhteistyössä mukana olevalla korjaamolla on Dieselfit-kilpi ja kunkin järjestelmän tekniset vaatimukset täyttävillä korjaamoilla vastaavan valmistajan kilpi.

Dieselfit-korjaamo toimii yhteistyössä Autofit-korjaamoiden ja autoliikkeiden kanssa. Mukana ovat myös työkoneiden huoltopisteet ja kuljetusliikkeet.

First Stop

FIRST STOP on rengasliikkeiden ketju, jonka perustaja on maailman suurin rengasvalmistaja Bridgestone. Ketjuun kuuluu Euroopassa noin 2 000 myymälää. Olemme erikoistuneet Bridgestonen tuotemerkkien myyntiin, mutta myymälästämme löydät myös muita tunnettuja rengasmerkkejä. 

Ketjun toiminta Suomessa perustuu itsenäiseen kauppiasvetoiseen yrittäjyyteen, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme sitoutuneella, korkealla ammattitaidolla ja parhaalla paikallistuntemuksella.

YHTEISTYÖSSÄ

bottom of page